Gegevens

Word jij de stress van het monteren soms ook moe? Daar hebben ze bij Gard & Rock voortaan een oplossing voor. Hun uniek montagesysteem is namelijk erg breed en makkelijk toepasbaar. Basis voor gebruik is echter wel het bijpassende grondanker, ook te verkrijgen onder de categorie parasolvoet.

Makkelijk in gebruik
Dit product maakt uw stoutste dromen waar, voortaan kunt u uw tuin uitrusten met talloze apparatuur en accessoires, dit zonder extreem moeilijke ingrepen. Het enige wat u hoeft te doen is dit montagesysteem bevestigen op de verankering in de grond. Deze stevige verankering en montage moeten samen de basis vormen voor parasols, tuinhuisjes en verschillende sportsettings. U heeft slechts een beperkte ruimte en kan niet alles tegelijk uitstallen? Geen enkel probleem! In een handomdraai is het systeem opnieuw gedemonteerd en kan u het vrijmaken voor een ander outdoor accessoire.
Voor alle terreinen 

Uiteraard biedt dergelijk op elkaar afgesteld systeem meer dan de klassieke voordelen. Deze montageset profiteert mee van de voordelen van het grondanker, geen terrein is voor deze set ontoegankelijk. 
Kwalitatief hoogstaand 
Voorts bestaat het product uit een aluminium ‘romp’. Hieraan wordt een kwalitatief hoogstaande en UV-bestendige plastieken omhulsel aan toegevoegd. Het product biedt stevigheid, maar oogt tegelijk allesbehalve zwaar. Dit is de ideale combinatie om op een subtiele manier deel uit te maken van uw buitenomgeving. Tot slot mag ook het langetermijnperspectief niet ontbreken, met dit montagesysteem zit u jarenlang goed.

Meer informatie
Meer informatie
gewicht (kg) - bruto1.599000
MaterialenMetaal, Aluminium
Garantie2 Jaar
MontageGemonteerd geleverd
Hoogte (cm)28.5
Diepte (cm)9
Breedte (cm)9
CollectieGard & Rock
KleurZilvergrijs
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gard & Rock - verstelbaar tussenstuk - adapterplaat - zilvergrijs
Uw waardering

Gard & Rock - verstelbaar tussenstuk - adapterplaat - zilvergrijs

€ 34,99
Kleur Zilvergrijs
In afwachting van bevoorrading
  • Vragen? Bel ons 020 890 81 49

  • 100% veilig betalen

  • Gratis levering vanaf €20

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon