Omschrijving

Mensen verzamelen graag, dat kan niet ontkent worden. Van postzegels en spelkaarten tot schoenen. En laat nu net de schoenen iets meer ruimte innemen. Gelukkig bestaat voor alles een oplossing! Kies voor dit gigantisch ruim schoenenrek en verzamel tot zo'n zestig paar!
Een specifieke ruimte bestaat voor dit handig systeem niet. Een slaapkamer, een inkomhal of een dressing, stuk voor stuk perfect geschikt om dit schoenenrek te gast te hebben. Dat het rek zo makkelijk te integreren valt is grotendeels te danken aan de materiaalkeuze. Het roestvrij staal oogt goed en stevig, en dat is het ook. Uiteraard is het rek wel wat groter dan traditionele schoenenbanken. Het geheel meet zo'n 175 cm qua hoogte.
Voorts is het schoenenrek vooral een keuze in efficiëntie. Nu hoef je niet langer tientallen kasten te doorzoeken. Jouw favoriete paar is in no time gevonden! De bedekking in vezelvlies blijkt een uitstekende keuze te zijn. Dit materiaal is ademend, flexibel, licht qua gewicht en valt eenvoudig te onderhouden. Kortom, een must have!

Specificaties
Meer informatie
gewicht (kg) - bruto4.250000
MaterialenMetaal
Garantie2 Jaar
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)175
Diepte (cm)29
Breedte (cm)100
Aantal Schoenen50 paar en meer
KleurZwart
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Groot schoenenrek - 10 niveaus - metaal - 100x175x28 cm - zwart
Uw waardering

Groot schoenenrek - 10 niveaus - metaal - 100x175x28 cm - zwart

€ 33,99
Aantal Schoenen 50 paar en meer
Kleur Zwart
In afwachting van bevoorrading
  • Vragen? Bel ons 020 890 81 49

  • 100% veilig betalen

  • Gratis levering vanaf €20

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon