• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering

Fotolijsten

48
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Lijst uw favoriete foto in

Acaza heeft een groot aanbod aan fotolijsten en kliklijsten. Met een van onze vele lijsten kan u uw favoriete foto in elk formaat in de kijker zetten. We beschikken over lijsten uit aluminium, hout en kunststof en zelfs lijsten zonder rand. De lijsten bestaan in alle vormen en maten. We hebben zowel lijsten in glas als in plexiglas. Dus twijfel niet langer om die gezellige gezinsfoto in te lijsten.


Frame dat shirt in en toon dat u een echte fan bent

Heeft u ook iemand waar u van opkijkt en denkt, wow. Of het nu uw favoriete voetballer is, of uw eigen dochter die net haar eerste medaille haalde, nu kan u zijn of haar truitje inlijsten en de herinneringen koesteren!
Onze frameboxen worden geleverd met alle benodigdheden zodat u zelf amper nog iets moet doen. Nu enkel nog genieten van de trots die deze lijst uitstraalt.


Maak een collage met behulp van een fotomuur

Fleur uw woning op met een collage van je beste herinneringen. Plaats ze foto per foto in een lijstje en hang de fotomuur waar ze best past. De fotowanden bestaan uit sets van verschillende vormen en maten die u zelf kan indelen. We beschikken ook over multifoto's met een vaste indelingen. De fotomuren bestaan in hout, aluminium en kunststof en we hebben zowel glazen fotomuren als plexi fotomuren.
Fotomuren zijn ook altijd leuke cadeaus waar iedereen blij mee is, want wie houdt nu niet van leuke herinneringen.