Retourneren

Als je niet helemaal tevreden bent met het product dat je hebt ontvangen, dan kan je dit product terugsturen naar ons.

WAT MOET IK DOEN OM EEN PRODUCT TE RETOURNEREN?

Stuur ons een e-mail (naar info@acaza.eu) en laat ons weten welk product je graag wil retourneren. Vermeld ook jouw ordernummer.

WAT IS DE TERMIJN?

Je hebt 14 dagen volgend op de dag van de levering om ons mee te delen dat je het product niet wil houden. Vanaf het moment dat je ons hebt laten weten dat je afziet van de aankoop heb je opnieuw 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

WAT GEBEURT ER NA JOUW RETOURMELDING?

Nadat je ons hebt laten weten dat je het product wenst terug te sturen, mag je het product zelf naar ons terugsturen. Indien je dit wenst, kunnen wij jou ook een retourlabel bezorgen (tegen betaling). Wij kunnen ook zelf het product bij jou laten ophalen als het gaat over een zeer groot artikel (tegen betaling).

ANDERE RETOUR VOORWAARDEN

Tijdens de eerste 30 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Als je de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren met alle geleverde toebehoren en in de mate van het mogelijke in de originele staat. Indien mogelijk ontvangen we ook graag de originele verpakking.

KOSTEN

Indien wij jou een label bezorgen, dan zullen wij de volgende kost aanrekenen:

4,95 euro (België en Nederland – label van PostNL)

7,95 euro (Frankrijk – label van GLS)

Indien wij het product bij jou ophalen, rekenen wij een kost aan van 15 euro.

TERUGBETALING

Indien je het product zelf terugstuurt, zullen wij de volledige aankoopprijs, inclusief de eventueel aangerekende leveringskosten, aan jou terugbetalen binnen 5 werkdagen (i) nadat we je bestelling teruggekregen hebben of (ii) nadat je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien wij zelf zorgen voor de ophaling van het product, zullen wij zo snel mogelijk overgaan tot terugbetaling van de volledige aankoopprijs, inclusief de eventueel aangerekende leveringskosten, en uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop je hebt aangegeven dat je wil afzien van de aankoop.