Kapstokken

– Pagina 63
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Specialist in garderoberekken

Bent u op zoek naar een groot garderoberek voor uw inkom? Dan bent u aan het juiste adres! Acaza is namelijk gespecialiseerd in garderoberekken en biedt ze in alle groottes en kleuren aan. Onze garderoberekken zijn niet enkel een kapstok, maar ze hebben ook een ingebouwde schoenenbank. Met een garderoberek heeft u niet enkel een handig meubilair erbij, u heeft ook een accessoire dat uw inkomhal minder leeg laat lijken.


Wandkapstok voor inkom en slaapkamer kopen

Acaza heeft een breed gamma aan wandkapstokken. Dit gaat van grote vintage wandkapstokken tot kleine deurkapstokken. Heeft u graag een multifunctionele wandkapstok met legplank en ophangrail, dan is een van onze grote modellen misschien iets voor u. Of houdt u liever van een subtiele lange platte wandkapstok? Dan kiest u beter een van onze kleine modellen.


Staande kapstok online bestellen

Naast garderoberekken en wandkapstokken beschikt Acaza ook over een aanbod staande kapstokken. Van vintage kapstokken tot designkapstokken, wat u ook kiest het zal zeker de aandacht trekken. Er zijn zelfs modellen met legplanken, zodat u decoratie kan plaatsen op de kapstok.